History & Heraldry
Home Winkeliers login
Kerst Sentiment Gifts prent

Onze Collecties |

Kerst

Kerst Sentiment Gifts

De kerstcollecties van History & Heraldry hebben inmiddels veel naamsbekendheid op gedaan – onze recente seizoenscollecties behoren steeds tot de best verkopende kerstartikelen in verschillende branches. Daarom hebben wij een display ontwikkeld met 4 fantastische Kerstartikelen in een compacte spinner – dé ideale manier om de impulse-buy tijdens de Kerst te maximaliseren.

Nieuw zijn de Foto Snowglobes met kerstwensen voor vrienden en familie. In de Snowglobe kan een persoonlijke foto worden gedaan zodat de kerstboom gevuld wordt met geliefden.

Uiteraard horen hier onze harige vrienden bij. De collectie Santa Paws Glazen Kerstballen bestaat uit 24 van de meestvoorkomende honden- en kattenrassen – een leuk cadeau voor een dierenvriend óf uzelf.

U voegt sprankeling aan de feestdagen toe met de Swarovski Kristal Hangers. Deze collectie is gebaseerd op de Inspirerende Woorden, maar de toevoeging van echte Swarovski kristallen maken de hangers extra speciaal. Mooie kerstsymbolen zijn delicaat vormgegeven in resin en gepresenteerd in mooie geschenkdoosjes met spreuken waardoor ze een attent cadeau voor geliefden zijn.

De Feestelijke Woorden maken de spinner compleet. De houten hangers in kerstkleuren, samen met de woorden met spiegelend effect, zijn mooie sentiment decoraties voor gebruik op elke willekeurige plaats binnenshuis.

De 4 collecties samen zorgen voor de perfect kerstdisplay die het winkelende publiek zal aanspreken, en de kassa zal laten rinkelen.

 

Bevat: 21 titels Foto Sowglobes, 24 titels Santa Paws Glazen Kerstballen, 24 titels Feestelijke Woorden, 21 titels Swarovski Kristal Hangers

Afmetingen display: 55 cm x 53 cm x 200 cm

N.B. De collectie wordt in het Nederlands uitgeleverd

« vorige pagina