History & Heraldry
Home Winkeliers login
Kerst Sentiment Gifts prent

Onze Collecties |

Kerst

Kerst Sentiment Gifts

De kerstcollecties van History & Heraldry hebben inmiddels veel naamsbekendheid op gedaan – onze recente seizoenscollecties behoren steeds tot de best verkopende kerstartikelen in verschillende branches. Daarom hebben wij een display ontwikkeld met fantastische Kerstartikelen in een compacte spinner – dé ideale manier om de impulse-buy tijdens de Kerst te maximaliseren.

De Foto Snowglobes bevatten kerstwensen voor vrienden en familie. In de Snowglobe kan een persoonlijke foto worden gedaan zodat de kerstboom gevuld wordt met geliefden.

Uiteraard horen hier onze harige vrienden bij. De collectie Santa Paws Glazen Kerstballen bestaat uit 24 van de meestvoorkomende honden- en kattenrassen – een leuk cadeau voor een dierenvriend óf uzelf.

U voegt schittering aan de feestdagen toe met de Swarovski Kristal Hangers. Deze collectie is gebaseerd op de Inspirerende Woorden, maar de toevoeging van echte Swarovski kristallen maken de hangers extra speciaal. Mooie kerstsymbolen zijn delicaat vormgegeven in resin en gepresenteerd in mooie geschenkdoosjes met spreuken waardoor ze een attent cadeau voor geliefden zijn.

Nieuw dit jaar zijn de Angels & Snowmen. Met keuze uit een engel of sneeuwpop is er altijd een mooi kerstgeschenk voor een geliefde. Het LED lampje zorgt voor wat extra sprankeling.

De 4 collecties samen zorgen voor de perfecte kerstdisplay die het winkelende publiek zal aanspreken.

 

Afmetingen display: 55 cm x 53 cm x 200 cm

« vorige pagina